2010. november 18., csütörtök

Ákos • SZINDBÁD TURNÉ 2010 (dupla DVD)


Ákos idén áprilisban SZINDBÁD DALA címmel maxilemezt jelentetett meg DualDisc formátumban, mely pár hét alatt platinalemezes státuszt ért el. A kiadvány megjelenését követően májustól azonos néven, a SZINDBÁD TURNÉ 2010 műsorával járta be az országot. A turné ezidáig tizenhárom előadását több mint 110 ezer érdeklődő tekintette meg, határon innen és túl.


A koncertsorozat legjobb pillanatait Streba Zoltán és Juhász Viktor operatőrök örökítették meg, mely november utolsó napjaiban dupla DVD-kiadványon lát napvilágot. A turné műsora, - mely számos meglepetést rejteget, köztük a turné szegedi, Dóm téri nyitóelőadásán rögzített NE FÁJJON TÖBBÉ Mező Misi (Magna Cum Laude) és Lukács Laci (Tankcsapda) közreműködésével -  mellett számos különlegesség található a két korongnyi kiadványon: interaktív menük, alternatív képsáv, rejtett exkluzív videó, valamint az Extra korongon a SZINDBÁD DALA és A FÉNYBE NÉZZ klipje, werkfilmek a SZINDBÁD TURNÉ 2010 állomásairól és A KATONA IMÁJA című lemez készületeiről.

A kiadvány különlegesen szép, Juhász Viktor koncertfotóiban bővelkedő kisfüzettel ellátott Super Jewel Boxban lát napvilágot.

Országos megjelenés: 2010. november 29. 

A kiadvány már MEGRENDELHETŐ az Ákos-webáruházból, ITT