2010. október 4., hétfő

A KATONA IMÁJA - Premier az Urániában






Ákos négy év után új stúdióalbumot jelentet meg: A KATONA IMÁJA című dalgyűjtemény már a tizenhatodik magyar nyelvű szólóalbuma, 2010. október 20-án kerül a boltokba. Az anyag tizenhárom új dalt tartalmaz, köztük a Szindbád dala című slágert,  amely kislemezként is megjelent, platinalemez lett, és megjelenése óta, 25 hete (!!!) vezeti a Mahasz Single listáját.
Az album ajándék DVD-vel jelenik meg. A DVD-n az egész album hallható dolby stereo, Dolby Digital 5.1 és DTS formátumban. Szerepel a korongon a Szindbád dala klipje, amelyet eddig több mint 300.000 érdeklődő tekintett meg a videómegosztókon. A lemez felvételét és az ezzel párhuzamosan futó SZINDBÁD TURNÉ 2010 történéseit egy csaknem kétórás, 25 epizódból álló werkfilm örökíti meg, ez is látható a DVD-n. Emellett két, korábban kiadatlan 2010-es koncertklip is helyet kapott a kiadványon: a Szindbád dala élő változata és a Csak a szerelmen át.
Az országos megjelenés napján különleges rendezvényen vehetnek részt a szerencsések: a budapesti Uránia Filmszínházban két időpontban, 19 órakor és 21 órai kezdettel Premier Estet rendeznek, ahova 300-300 rajongó juthat be. Ezen az esten látható először A FÉNYBE NÉZZ című dal vadonatúj videóklipje - mozivásznon! Emellett A KATONA IMÁJA munkálatait megörökítő exkluzív kisfilm kerül levetíésre, amely betekintést enged a kulisszák mögé is. Az este még más meglepetést is tartogat. A 19 órai előadásra a CLASS FM játékán keresztül lehet jegyeket nyerni: további információk a ClassFM honlapján. A 21 órás előadásra az Ákos-webáruházban A KATONA IMÁJA című korongra előrendelők közül kerül kisorsolásra a másik szerencsés 300 fő.
Holnaptól, 2010. október 4-től, hétfőtől érdemes figyelni a CLASS FM reggeli műsorát, a Morning Show-t, vagy előrendelni az új lemezt ITT az Ákos-webáruházban! A Premier Est támogatója a Tic Tac.

ákos.hu