2010. október 20., szerda

A KATONA IMÁJA - LEMEZMEGJELENÉS MA!!!






MA, 2010. október 20-án, szerdán Ákos új stúdióalbumot jelentet meg: A KATONA IMÁJA tizenhárom új dalt tartalmaz, köztük a SZINDBÁD DALA című slágert és A FÉNYBE NÉZZ című szerzeményt. A CD-kiadvány ajándék DVD-vel jelenik meg: a korongon az egész album hallható dolby stereo, Dolby Digital 5.1 és DTS formátumban. Szerepel a korongon a Szindbád dala klipje, a lemez felvételét és az ezzel párhuzamosan futó SZINDBÁD TURNÉ 2010 történéseit megörökítő, csaknem kétórás, 25 epizódból álló werkfilm, és két korábban kiadatlan 2010-es koncertklip is: a Szindbád dala élő változata és a Csak a szerelmen át.
MA a budapesti Uránia Filmszínházban két időpontban, 19 órakor és 21 órai kezdettel Premier Estet rendeznek, ahova 300-300 kisorsolt érdeklődő juthat be. Ezen az esten látható először A FÉNYBE NÉZZ című dal vadonatúj videóklipje - mozivásznon! Emellett A KATONA IMÁJA munkálatait megörökítő exkluzív kisfilm kerül levetítésre. Az este még más meglepetést is tartogat. A HELYSZÍNEN KAPHATÓ LESZ AZ ÚJ ALBUM 17-től 23 óráig. A Premier Est támogatója a Tic Tac.
Elkészült A FÉNYBE NÉZZ című dal klipváltozata: Ákos ezúttal is saját forgatókönyv alapján rendezte a kisfilmet, amely egy budapesti hangárban és tengeri helyszíneken forgott. Az operatőr-vágó Streba Zoltán volt, fényképezte Juhász Viktor. A VIVA TV várhatóan holnapután, 2010. október 22-én, pénteken, élő adásban mutatja be a klipet. Emellett Ákost A KATONA IMÁJA című album megjelenésével kapcsolatos munkák foglalják le, valamint a november végére tervezett SZINDBÁD TURNÉ 2010-DVD anyagán dolgozik.